Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ TASER


ΠΕΥΚΟΒΕΛΟΝΕΣ


Οι πευκοβελόνες είναι ένα από τα καλύτερα ροφήματα της φύσης παγκοσμίως, αν και δεν το γνωρίζει πάρα πολύ ο κόσμος. Είναι ένα ρόφημα πλούσιο σε βιταμίνες, που κάνει καλό στον οργανισμό μας. το έγχυμα από πευκοβελόνες, έχει αυξημένη ποσότητα βιταμίνης C, περισσότερη από ότι έχουν πέντε πορτοκάλια.
Να ξέρετε ότι η βιταμίνη C, καταστρέφετε σε υψηλές θερμοκρασίες.
Επίσης κάνει καλό για τα κρυολογήματα και τους πνεύμονες και βοηθά στην εξάλειψη φλεγμάτων. Η ιδιότητες του ροφήματος αυτού είναι πολλές και θα μιλήσουμε κάποια άλλη φορά για αυτές.
Μαζέψτε πράσινες πευκοβελόνες, κόψτε τους το κοτσανάκι στο πίσω μέρος, πλύνετε τις ελαφρά, βράστε λίγο νερό περίπου μια κούπα, όχι σε πολύ μεγάλη θερμοκρασία, και ρίξτε μισή χούφτα πευκοβελόνες. Κλείστε το δοχείο αν γίνετε. Αφήστε το για 10 με 15 λεπτά και το ρόφημα σας είναι έτοιμο.
Βγάλτε τις πευκοβελόνες και πιείτε το. Υπάρχει ένδειξη ότι μπορεί να προκαλέσει αποβολή, καλό θα είναι οι έγκυες γυναίκες να το αποφεύγουν.
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να ξυπνάς στο βουνό και η φύση κυριολεκτικά να βρίσκετε μέσα στο ποτήρι σου.
 

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΓΑΝΤΖΟΙ

Ένα χρηστικό και γενικά πρακτικό αντικείμενο που μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας, στην κατασκήνωση, στις διακοπές και στις εξορμήσεις μας στο βουνό, είναι ο πλαστικός γάντζος, σκέτος η με λάστιχο.
Τον σκέτο σε συνδυασμό με αρτάνι, μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες δραστηριότητες. Τον κρεμάμε από ένα κλαδί δέντρου και τοποθετούμε τα τρόφιμα μας, η τοποθετούμε μια ντουζιέρα, μπορούμε επίσης να τον δέσουμε στο σακίδιο μας και να κρεμάσουμε επιπλέον πράγματα, η να τον τοποθετήσουμε κάπου και να κρεμάσουμε τα ρούχα μας. οι γάντζοι με λάστιχο είναι και αυτοί χρήσιμοι, διότι μπορούμε να στερεώσουμε ένα πόντσο για σκιά, να απλώσουμε τα βρεγμένα ρούχα μας και γενικά να τους χρησιμοποιήσουμε σε ότι δραστηριότητα εμείς θέλουμε.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες δεν πιάνουν καθόλου χώρο, χωράνε άνετα και μέσα σε ένα πακέτο τσιγάρων.