Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

SURVIVAL KIT


ΣΗΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ


ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΡΟΥ


Το πτυσσόμενο κύπελλο νερού της φωτογραφίας, είναι ένα επιπλέων παρελκόμενο για το σακίδιο μας. μπορούμε να πιούμε νερό, καφέ η κάποιο ρόφημα, αγναντεύοντας την φύση. Είναι στιβαρή και καλή κατασκευή, και όταν το ανοίγουμε και τοποθετούμε μέσα το νερό η το ρόφημα μας δεν χάνει από πουθενά. Επίσης είναι μικρό, και μπορούμε να το αναρτήσουμε στην ζώνη μας.

Σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθρέφτης σημάτων.


 

ΚΑΜΙΝΕΤΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ


Πτυσσόμενο μαγειρείο από ελαφρύ και ανθεκτικό αλουμίνιο 12x9 εκ.

Αναπτύσσεται σε 2 κλίμακες ανάλογα με το σκεύος που χρησιμοποιούμε.

Παίρνει 4 μεγάλες ταμπλέτες στερεών καυσίμων από ξηρό οινόπνευμα.

Κάθε ταμπλέτα στερεού καυσίμου αρκεί για το βράσιμο 2 1/2 κυπέλων νερό, δηλαδή περίπου 5 λεπτά.
 

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ II

 
 
 
 

ΣΟΥΓΙΑΣ N8 OUTDOOR



Ο σουγιάς που βλέπετε στην φωτογραφία διαθέτει λάμα 8,5 cm από ανοξείδωτο ατσάλι Sandvick 12C27 πάχους 2,5 mm που της δίνει μεγάλη ανθεκτικότητα.
Η λάμα αυτή, έχει 2 πολύ καλά χαρακτηριστικά.
1) Οδοντωτό μέρος για να κόβει γρήγορα σχοινιά κάθε πάχους.
2) Μέρος για άνοιγμα ναυτικών κλειδιών 4 έως 10 χιλιοστών. Η λαβή έχει μεγάλη ανθεκτικότητα ακόμα και σε θερμοκρασίες, από - 40 °C έως + 80 °C, καθώς και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. Στο πίσω μέρος της λαβής υπάρχει ενσωματωμένη Σφυρίχτρα  ανάγκης εντάσεως 110 dB.
Τον συγκεκριμένο σουγιά τον έχω δουλέψει και στο βουνό και στην θάλασσα, έχω κόψει σχοινιά, πλαστικά, και άλλα αντικείμενα και δεν έχει πάθει τίποτα. Έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό και φοβερή λάμα.



ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ + 6



Σφυρίχτρα, μεγεθυντικός φακός, καθρέφτης σημάτων, πυξίδα, θερμόμετρο, μικρό δοχείο στην μέση ( για μικρά αντικείμενα) και λευκό αρκετά δυνατό φωτισμό LED. Κατάλληλο εργαλείο  για παντού.






ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ