Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΣΠΙΝΘΗΡΙΣΤΗΣ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ


Ο συγκεκριμένος σπινθηριστής είναι ειδικά σχεδιασμένος για να μπορεί να λειτούργει άψογα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Επίσης σε περίπτωση τραυματισμού, μπορεί να λειτουργήσει και με το ένα χέρι. Βγάζει σπινθήρα πάνω από 3000 βαθμούς κελσίου, σε όλες τις καιρικές συνθήκες και όλα τα υψόμετρα. Δουλεύει ακόμα και όταν είναι βρεγμένος. Η αρχική του κατασκευή δημιουργήθηκε για τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, σε περίπτωση που εγκατέλειπαν το σκάφος τους και προσεδαφιζόντουσαν στην γη τραυματισμένοι, να μπορούσαν να ανάψουν φωτιά έστω και με το ένα χέρι.

Για να δουλέψει ο σπινθηριστής, κρατάμε την λαβή του σφιχτά και την κατεβάζουμε απότομα και γρήγορα προς τα κάτω, με αυτό τον τρόπο έχει δημιουργηθεί τριβή που παράγει σπινθήρα, και εμείς μπορούμε να ανάψουμε την φωτιά μας.
 

ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ


ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΧΕΡΙΩΝ

Τώρα που χειμωνιάζει και ο καιρός αρχίζει και δροσίζει σιγά σιγά, μια θερμάστρα χεριών είναι ότι καλύτερο για τις χειμερινές μας αποδράσεις.
Η θερμάστρα της φωτογραφίας διαρκεί περίπου 7 ώρες και η θερμοκρασία λειτουργιάς είναι από τους 57 έως 70 βαθμούς κελσίου.
 

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ STICK

Το stick παρέχει προστασία από κουνούπια, σκνίπες, αλογόμυγες, τσιμπούρια,
μύγες τσε-τσε μυγάκια και πολλά άλλα ενοχλητικά έντομα καθώς περιέχει την ουσία DEET. Μακράς διάρκειας έως 10 ώρες, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν και έχει υψηλή αντοχή 100% για όσους το χρησιμοποιούν όταν ταξιδεύουν.
Κατάλληλο επίσης για τροπικές και υποτροπικές περιοχές.
Το έχω χρησιμοποίηση αρκετές φορές και μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά του.