Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Πιάστρες συγκράτησης jockey.

Εδώ και αρκετό καιρό, σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να φτιάξω μια πατέντα ώστε να μην μου παίρνει ο αέρας το καπέλο. Τελικά την βρήκα και την μοιράζομαι μαζί σας. Στις παρακάτω φωτογραφίες σας δείχνω αναλυτικά πως να φτιάξετε ένα περιλαίμιο με πιάστρες για να μην σας παίρνει ο αέρας το καπέλο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μαλακό κορδόνι και όχι αρτάνη η πλαστικό για να μην ερεθίσετε τον λαιμό σας και δυο πιαστράκια.
Πιαστράκια σαν αυτά στις φωτογραφίες μπορείτε να τα βρείτε παντού, επίσης είναι πάρα πολύ φθηνά ( είναι για να κρεμάμε πετσέτες ). Αφαιρούμε το πλαστικό από την πιάστρα και στην συνέχεια αφού έχουμε μετρήσει το κορδόνι στον λαιμό μας, το παίρναμε μέσα από τις εγκοπές και το σφίγγουμε με μια πένσα. Μόλις τελειώσουμε με το κορδόνι, το τοποθετούμε στις πλαϊνές πλευρές του καπελού μας και είμαστε έτοιμοι να το φορέσουμε. Με αυτό το κόλπο δεν πρόκειται πότε ξανά, να σας πάρει ο αέρας το καπέλο. Καλές πιάστρες επίσης για αυτή την πατέντα είναι και αυτές από τις τιράντες.





ΑΡΤΑΝΗ.

Βραχιόλια επιβίωσης, μπρελόκ, λουριά και οδηγοί σκύλων, δαχτυλίδια, βραχιόλια, πλέξιμο λαβών και διάφορων αντικειμένων, από αρτάνη (paracord 550).