Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

 
 
 

ΜΙΚΡΟ ΦΑΝΑΡΙ



Το φαναράκι στις φωτογραφίες είναι πανεύκολο στην κατασκευή του και πολύ εύχρηστο. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λάδι η λίπος, και για φυτίλι μπορούμε να βάλουμε, κορδόνι, φυτίλι εμπορίου ακόμα και χαρτοπετσέτα.
Είναι μια μικρή και απλή κατασκευή και την έχω κάνει κυρίως για δοκιμαστική χρήση.
Σε ώρα ανάγκης δίνει καλή φλόγα και αντέχει για αρκετό διάστημα, μέχρι να φτιάξουμε κάτι καλύτερο.
Προσοχή στο κουτάκι με το λάδι, μόλις ανάψεις το φυτίλι θα αρχίσει να καίει, καλό θα είναι να το πιάσεις με κάτι άλλο και όχι με γυμνά χέρια γιατί θα καείς.

















ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΤΙΛΙΑ



Στο σακίδιο μου έχω πάντα αποθηκευμένα δυο φυτίλια. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για διάφορες εργασίες, για φανάρι, για προσάναμμα, ακόμα ανάλογα και με το μέγεθος του, για να δέσουμε κάτι.
Μπορεί να ανάψει και χωρίς λάδι η λίπος, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ ώρα, μπορεί όμως να μας γλυτώσει σε μια δύσκολη στιγμή.
Το αναμμένο φυτίλι στην φωτογραφία είναι χωρίς λάδι.



KUBATON (MADE IN USA)


ΦΑΝΑΡΙ ΑΠΟ ΚΟΥΤΙ




ΠΥΞΙΔΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ



Η συγκεκριμένη ταξιδιωτική πυξίδα, αν και δεν είναι τόσο ακριβή, είναι πολύ λειτουργική και περιλαμβάνει 11 επιπλέον αξεσουάρ.
Την έχω μαζί μου και την χρησιμοποιώ στα ταξίδια μου εδώ και δυο χρόνια, δεν μου έχει παρουσιάσει κάποια βλάβη και όλα τα πρόσθετα μέρη της δουλεύουν άψογα.
Είναι μια καλή πυξίδα για μικρές και χαρτογραφημένες αποστάσεις, και όχι για μεγάλες. Έχει πολλά αξεσουάρ πάνω στο πλαστικό περίβλημα της και δεν χρειάζεται να κουβαλάμε επιπλέον βάρος.